Syksy kirjoittajantiellä

Pallot näppäimilläni

Ystäväni nosti korviksia nähtäväkseni: “Nämä ovat kuin sinä”, hän sanoi. Yksi kupla piti sisällään erivärisiä palloja. Toivoin, että värit olisivat olleet tyylikkäästi toisiinsa sointuvia ja että värejä olisi ollut korkeintaan kolmea. Kukaan ei selviäisi noin monen erilaisen asian pallottelusta. Ystäväni poimimat korvikset olivat kuitenkin sekavat ja kirjavat. Värejä oli liikaa ja niiden kirjo häiritsi silmiäni, joiden tiesin olevan osittain värisokeat. Katsoin korviksia hieman pettyneenä itseeni, sillä epäonnekseni kaikki pallot olivat myös verrokkejaan pienempiä.
-Miksi sanoit noin?
-Koska olet niin monipuolinen persoona, kuului vastaus. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan halunnut muistella aikaa, jolloin ystävieni hartain toive suhteeni oli polttaa kalenterini.

Mitä on siis tullut tehtyä?

Sen lisäksi, että olen taustalla hieman miettinyt yhdistyksen hallitusasioita, olen myös antanut aikaani kauppakorkean organisaatioviestinnän kurssille. Siihen, kun lisää säännöllisen tanssin, esseiden valmistelun luentoja varten, kuoron, hieman valokuvausta, muuta kirjoittamista ja epäsäännöllisesti ystävien näkemistä, alkaa kupla olla valmis.

Kunhan pääsen pakoon sosiaaliselta ja psykologiselta ilmiöltä nimeltä kiire, lupaan laittaa teille hieman ajatuksia siitä, mitä organisaatioviestinnän kurssista tai viikonlopun elävän ilmaisun leiristä jäi inspiraatiota hakevalle kirjoittajalle käteen. Olen myös päässyt osallistumaan jokuseen viestinnän tietoiskuun syksyn aikana.

Kunhan vain pääsen tunteesta, että kaiken pitää olla suunniteltua kymmenenteen samanväriseen palloon, jotta saa luvan aloittaa, niin onnistunen nopeammin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s