Kuulumisia

Helsingin juhlaviikot \o/

Helsingin juhlaviikot ovat yksi isoista syistä nauttia pääkaupunkiseudulla asumisesta ja työskentelystä tällä viikolla. Kulttuurin avulla onnistuu usein löytämään innoitusta pitkälle syksyyn. Vakoilin hieman runokuun festaritärppejä. Meitä hellitään, jos vain lähdemme liikkeelle.

Minä olen jo todennäköisesti istumassa luennolla, laulukoulussa tai baarissa kuuntelemassa musiikkia. Missä sinä olet?

 

Muista painaa päivitys-nappia

Katselin viimeviikolla kirjoittamaani tekstiä, joka on tällä viikolla mielestäni jo auttamattomasti vanhentunut. Aina välillä kirjoittaminen vaikuttaa jäävän tärkeimpään – julkaisunapin painallukseen. Teksti oli normaalia paremmin oikoluettu, kuvasi erinomaisesti lomalta paluun tunteitani suhteessa blogiiin ja jäi ajastamatta.

Monillekohan käy näin? Monikohan jättää tänään tai tällä viikolla blogitekstinsä julkaisematta, valmiin käsikirjoituksensa lähettämättä eteenpäin tai jättää avaamatta suutaan kertoakseen omasta projektistaan? Monikohan jättää luvan pyytämättä kuvaan ja siksi tuotos jää ajan hampaisiin elämän sykkiessä eteenpäin?

 

Takaisin lapsuuteen

Kävin keräämässä aikuisuuspisteitä ja siivoamassa loppuun lapsuudenkotini kaappeja. Löysin vanhan päiväkirjani, jossa lupasin jättää kirjoittamisen – se kun oli tuohon aikaan vain vatvomisen työkalu. Irtolehtisiä, vihkoja ja kirjoja selatessani ihmettelin tuotteliaisuuttani.

Papereita lensi pois vielä kuusi jätesäkillistä ja lähikirppari täyttyy lapsuuteni klassikkokirjoista, joista osa on armottoman vanhentuneita – ainakin mikäli Hesariin on uskomista.

Yksi ajatus artikkelista “Kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s